Shërbimet

  • Webfaqe – Biznesi juaj do të jetë I pajisur me një webfaqe te teknologjisë së fundit e cila është e ndërtuar si një faqe elegante dhe e lehtë për ta përdorur. Ajo përmbanë dizajn të pastër për përdorim te lehtë si nga administratori I faqës apo edhe nga përdoruesi duke e vizituar webfaqën tuaj. Webfaqja do të përmbajë Sistem te Menaxhimit të avancuar, që do të thotë se administratori mund të menaxhoj webfaqën me lehtësi duke mos kërkuar aftësi të veqanta.
  • Modulet për webfaqe – Webfaqja ka të gjitha skedat e kërkuara në një menu: Ballina, Galeria, Rreth nesh, Harta Interaktive, Kontakti etj. Për çdo biznes të ndryshëm do të ketë një skedë të veçantë e cila korrespondon vetëm për atë lloj të biznesit.
  • Optimizimi i motorëve të kërkimit – Optimizimi në motorët e kërkimit është shërbim që do të thotë se Lokacioni do të siguroj që biznesi juaj do të jetë në krye të listës në motorët e kërkimit popullor si Google dhe Bing.
  • Integrimi në Media Sociale – Marketingu në mediat sociale është po aq I rëndësishëm sa shërbimet tjera. Ne ofrojmë shërbime të cilat integrohen dhe mirëmbahen me webfaqën tuaj në Lokacion me mediat sociale te njohura si Facebook dhe Twitter
  • Aplikacioni – Aplikacioni ynë mobil do të jetë lidhja në mes të bizneseve dhe individëve. Aplikacioni ynë është ndërtuar për të përfshirë të gjitha shërbimet që ofron Lokacioni në webfaqe, i cili paraqet një sistem të avancuar të notifikimit, që do të thotë që mund të pranoj njoftime të ndryshme nga një biznes që e pëlqen dhe lidhë individin me atë biznes drejtpërdrejtë për të marrë informata rreth produkteve të fundit, lajmeve, risive etj.
  • Panorama – Panorama 360⁰ ofron pamje interaktive të interierit dhe eksterierit të bizneseve të ndryshme, dhe me mundësi të integrimit të moduleve të ndryshme si fotografitë, video, dhe tekst në panoramë për të arritur nevojat e promovimit të biznesit.Panorama do të integrohet në Streetview të Lokacionit dhe gjithashtu do të shfaqet në webfaqen e biznesit.Teknologjia e avancuar e cila përdoret për shërbimin e Panoramës dhe Streetview lejon që çmimet të jenë me kosto shumë të ulët por me kualitet të lartë.
  • Streetview – Streetview nga Lokacioni është një shërbim I cili do të jetë i paraqitur në faqen hyrëse të webfaqës tonë, dhe ofron pamje panoramike 360⁰ nga pozicionet në të gjithë Prishtinën, dhe së shpejti në të gjithë Kosovën.Streetview nga Lokacioni është një eksperiencë interaktive per përdoruesin. Bizneset që janë të regjistruara tek ne do të shfaqen në Streetview dhe do të jetë mundësia të klikohet për të hyrë në webfaqen e biznesit, apo të shfaqet pamja 360⁰ e interierit të biznesit. Lokacioni është I pari në Europë për të përfshirë pamje panoramike të qytetit dhe të lidhet drejtpërdrejtë me bizneset e sajë në këtë shkallë dhe cilësi. Streetview do të jetë shërbim i hapur për të gjithë dhe në kuadër të shërbimit publik.