Misioni Ynë

Misioni I Lokacionit është që të gjejë mënyra të reja te shërbimeve të marketingut të cilësisë së lartë me një kosto të ulët në cdo varg të biznesit, e cila mundësohet nga avancimet tona në teknologji.

Çfarë bëjmë ne

Kompania Lokacioni ofron shërbime në fushën e marketingut dhe komunikimit. Kompania ka zhvilluar shërbime atraktive të marketingut. Kompania ka punuar në zhvillim të projektit për një kohë të gjatë, ka zhvilluar module specifike për biznese, aplikacione për telefona të mençur Android dhe iOS, si dhe pamje të rrugës me 360 shkallë, për biznese që dëshirojnë të promovojnë veten në ueb, telefona të mençur si dhe integrim në mediat sociale.